Als vrijwilliger aan de slag bij het LeerorkestHet Leerorkest is in de afgelopen jaren flink gegroeid en dat betekent dat extra handen erg welkom zijn. Voor elk talent is er plek in de organisatie!


Dagelijks is er werk aan onderhoud, reparatie en beheer van muziekinstrumenten. Ook zijn we blij met vrijwilligers ter ondersteuning van muzieklessen, muzieknotatie, uitvoeringen, ouderbijeenkomsten, logistiek & vervoer, begeleiding en catering. Daarnaast zoeken we hulp van professionele vertalers, administratieve krachten, marketing & pr-ondersteuners, vormgevers, fotografen, video en (online) media experts.

Heeft u een passie voor (klassieke) muziek en sluit u zich aan bij onze missie om kinderen meer kansen te bieden in het leven? Wilt u zich serieus inzetten voor muziekeducatie? Heeft u regelmatig een paar uur tijd over? Meld u dan bij ons aan! 

Als vrijwilliger bent u een belangrijke aanwinst voor onze organisatie. Wij bieden u begeleiding en ondersteuning om uw vrijwilligerswerk met plezier én succes uit te kunnen voeren. Wilt u meer weten? Neem contact op met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering, via telefoon 020-6968371 of via emapp@leerorkest.nl.

Naar de actuele vacatures voor vrijwilligers

Bekijk de videoclip: Vrijwilliger bij het Leerorkest

  

Verhalen van vrijwilligers

Vrijwilliger: Verica
Verica komt 2 dagen per week naar het kantoor van het Leerorkest om als videospotter het videoarchiefmateriaal in kaart te brengen. Vrijwilliger: Ton
Ton Schunselaar werkt een dag per week op het houtblaasatelier van het Instrumentendepot. Vrijwilliger: Paul
Paul Vos is vrijwilliger op het koperatelier en bij de strijkinstrumenten van het Instrumentendepot. 

Vrijwilliger: Paula
Paula Wilcox is actief voor het Leerorkest als assistent bij vioollessen en naschoolse repetities

 

Vrijwilliger: Fabio 
Fabio is vrijwilliger instrumentenonderhoud. Hij herstelt van een hersenbeschadiging en muziek helpt daarbij.Vrijwilliger: Esther
Esther Wouters zet zich als filmer regelmatig in voor het Leerorkest. Vrijwilliger: Peter
Peter Huijsmans is actief in zowel het koper- als het  houtblaasatelier van het Instrumentendepot. 

 

Vrijwilliger: Annelies
Op woensdag springt Annelies Theunissen bij als medewerker relatiebeheer, om de contactendatabase van het Leerorkest met de gegevens van donateurs en relaties bij te houden.Vrijwilliger: Aggie

Aggie de Kruijf werkt vanuit huis, als redactioneel medewerker van de Leerorkest-website.Vrijwilliger: Vincent
Vincent Philip vond bij het Leerorkest een leer-werkplek.Vrijwilliger: Andrew
Andrew Flament is een echte manusje van alles bij het Leerorkest. Hij werkt op het koperatelier, helpt mee bij de planning of rijdt de leerorkest-bus. 

Vrijwilligers bij NLdoet
 

Vrijwilliger: Helen                             Van vluchteling naar vrijwilliger
                          

Prinses Beatrix                                 Koninklijke familie
             

Lionsclub 't IJ