Sponsor de droom van het Leerorkest


Sinds de oprichting ruim tien jaar geleden heeft het Leerorkest een enorme vlucht genomen. In Amsterdam leren jaarlijks bijna 5.000 kinderen een muziekinstrument bespelen. In die wijken waar extra aandacht hard nodig is. Ook buiten Amsterdam schieten de Leerorkesten als paddenstoelen uit de grond. We hebben een Instrumentendepot opgezet, met inmiddels 8.000 muziekinstrumenten in beheer. In heel Nederland krijgen kinderen voor wie muziekles helemaal niet vanzelfsprekend is, gratis een instrument in bruikleen. Mede dankzij vele partners, vrijwilligers, de steun van H.M. Koningin Máxima en ambassadeurs zoals Tania Kross, Freek de Jonge en prof. dr. Erik Scherder hebben we onze droom een stap dichterbij gebracht.
 

We zijn erg dankbaar voor wat we al hebben kunnen realiseren, maar we hebben nog veel plannen. Samen met uw organisatie realiseren we graag onze volgende stappen.
Download de handout met ons verhaal voor u.

Lees over onze onderscheidende aanpak, ons grote doel, behaalde mijlpalen en wat we met de hulp van uw organisatie extra kunnen realiseren. Het Leerorkest is er klaar voor! Met de hulp van uw organisatie kunnen we nieuwe stappen maken. Op weg naar het verwezenlijken van onze toekomstdroom, waarin ieder kind kan genieten  van het plezier en de positieve effecten van samen muziek maken.

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij graag persoonlijk contact op.