Breng muziek in uw organisatie en steun het Leerorkest!
Met dank aan Management Scope, het magazine voor de top van zakelijk Nederland, doen wij dit najaar een oproep met bovenstaande advertentie.


We zoeken hulp van het Nederlandse bedrijfsleven bij onze missie: ieder kind de kans geven om te ontdekken hoe leuk en magisch het is om een instrument te bespelen en samen muziek te maken.


Comité van Aanbeveling & Ambassadeurs: (Comité) Gerdi Verbeet, Prof.dr. Erik Scherder, Marc Dullaert, Alex Mulder, Ernst Veen, Maya Meijer-Bergmans; (Ambasadeurs & Fans) Freek de Jonge, Hella de Jonge, Tania Kross, Maartje van Weegen, Noraly Beyer, Gerda Havertong, Cor Bakker, Margriet Vroomans, Mike Boddé en vele anderen.

Steun van H.M. Koningin Maximá
Sinds de eerste kennismaking van Koningin Máxima met het Leerorkest, bij een diplomaconcert van leerlingen in Amsterdam Zuidoost in 2010, sprak zij vaak haar steun uit voor deze innovatieve aanpak van muziekeducatie. In 2015 bracht de koningin een werkbezoek aan het Instrumentendepot van het Leerorkest en schonk daarbij de Amalia-viool. In 2016 was zij eregast bij het Leerorkest Lustrumconcert ter viering van het 10-jarig bestaan. lees meer

Hoe?
De activiteiten van Stichting Leerorkest en het Instrumentendepot worden mede mogelijk gemaakt door o.a. de Gemeente Amsterdam, het ministerie van Sociale Zaken, het Fonds voor Cultuurparticipatie, Stichting DOEN, Prins Bernhard Cultuurfonds, Oranjefonds, VSBfonds, Kansfonds, Stichting Goede Doelen Nh1816, de Vriendenstichting en bekijk fondsen en sponsors.

Hiernaast zijn wij op zoek naar nieuwe partners voor de toekomst vanuit het bedrijfsleven, waaronder (hoofd)sponsors, sponsors in natura, goededoelenacties...

Stuur een mailtje voor meer informatie of een belafspraak met Michelle Meijerink, mmeijerink@leerorkest.nl of bel ons op 020 - 6968371.

Als u hier uw gegevens achterlaat, sturen wij u graag een informatiepakket toe

P.S. U kunt ook persoonlijk Vriend worden van het Leerorkest.