Vier uw feest samen met het Leerorkest


Wilt u het Leerorkest steunen? Dat kan door een inzamelingsactie te doen op uw feest, verjaardag, jubileum, receptie of personeelsinitiatief. Een actie geeft plezier en verbindt. Samen met uw gasten kunt u een fantastische bijdrage leveren die muziek brengt in het leven van kinderen.


Steeds vaker kiezen mensen en bedrijven ervoor om een bijzondere gelegenheid in te zetten voor een goed doel. Door uw feest te vieren met het Leerorkest geeft u kinderen de kracht van muziek mee in hun leven. Zo maar enkele voorbeelden: Sana Iddekinge gaf een Verjaardagsconcert. Artiesten en bands uit de regio Breda organiseerden een concert: December Tapes.

Wij kunnen uw actie ondersteunen met bijvoorbeeld:
 
  • Leerorkest-ballonnen, flyers en andere promotiematerialen.
  • Gepersonaliseerde teksten, logo's, foto- en videomaterialen en/of een persoonlijke actiepagina online met donatie-module.
  • Een Leerorkest-optreden in klein ensemble is mogelijk bij een verwachte opbrengst v.a. € 5.000
Wilt u een inzamelingsactie doen voor het Leerorkest op uw feest of bij een andere gelegenheid? We bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem contact op via mmeijerink@leerorkest.nl of bel naar 020-696 8371 en vraag naar Michelle Meijerink.

Download de flyer Vier uw feest met het Leerorkest